Onze mountainbikes

Mountainbikeverhuur in de Lage Vuursche? Nu zeker! In de schitterende bossen van de Lage Vuursche ligt het betoverend mooie Kampeerterrein de Zeven Linden. En beter nog: precies naast de mountainbike routes de Hoge- en Lage Vuursche. 

Wij verhuren mountainbikes van het merk Mondraker. Met maten v.a. 135 cm tot 200 cm kan elke (beginnende) liefhebber genieten van de waanzinnige ervaring die een mountainbike tocht biedt.

We beschikken over een groot aantal mountainbikes in diverse maten. De perfecte cross country fietsen om de omliggende routes mee te verkennen.

Uiteraard zijn onze fietsen voorzien van een MTB Vignet en krijgt u van ons een helm in bruikleen.

 

Reserveer je mountainbike
mtb-1-2000x1200.png

MTB route Hoge Vuursche

MTB route Hoge Vuursche is en prachtige route die langs Kampeerterrein De Zeven Linden loopt. De route is 22 kilometer lang en heeft maarliefst 75 hogtemeters. De route is gemarkeerd met houten palen met in het rood het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder twee rondjes).

mtb-1-2000x1200.png

MTB route Lage Vuursche

MTB route Lage Vuursche is en prachtige route die langs Kampeerterrein De Zeven Linden loopt. De route is 10,2 kilometer lang en heeft maarliefst 92 hogtemeters. De route is gemarkeerd met houten palen met in het groen het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder twee rondjes).