Recreatieteam

Tijdens de vakantie's verzorgt TeamAnimation de meest uiteenlopende programma's. TeamAnimation richt haar activiteiten op de kinderen, zodat ze altijd iets tofs te doen hebben en kunnen terugkijken op een vette vakantie.

En dit jaar werken we ook weer samen met het fantastische team van Triventure om voor de (jong)volwassenen een prachtig programma vol met outdoor activiteiten aan te kunnen bieden.

Zie hieronder alle info plus de voorlopige programma's.

Kopie van Triventure.nl_360Active website banner Landscape formaat.jpg

Outdoor activiteiten 2021

Dit jaar bieden wij onze gasten iets nieuws aan. De afgelopen maanden hebben wij samen met outdoor bedrijf Triventure hard gewerkt aan het bedenken van een programma waarbij de Groene Boodschap centraal staat. En wijze waarop men het verblijf hier kan veraangenamen met tal van sportieve, ontspannende of avontuurlijke activiteiten. Bestel je token via www.triventure.nl/360active/ 

De activiteiten zijn geschikt vanaf de leeftijd van 14 jaar.

Outdooractiviteiten Triventure

Recreatie programma 2021

Camping de Zeven Linden-Zomer 2016-2-Anne Hamers_1099 (Large).jpg

Animatie programma 2021

Wij rocken jouw animatie!

 Tijdens de vakantie staan entertainers van TeamAnimation te shinen op kampeerterrein de Zeven Linden! Met een uiteenlopend programma, de leukste activiteiten en de meest enthousiaste entertainers bezorgt TeamAnimation jou de vakantie van je leven!

Tijdens Hemelvaart 13 t/m 16 mei en tijdens Pinksteren 22 t/m 24 mei.

Data voor de grote schoolvakantie volgt nog!!

Druk op de link om het volledige programma te bekijken.

Animatie programma
Groep op de hei_193128-2000x1200.jpg

Familie activiteiten

In samenwerking met Triventure bieden we verschillende sport en oudooractiviteiten aan voor vrienden en familie. Volledig zorgeloos een geweldige dag beleven met jou en je vrienden of familie? Triventure regelt het! Kijk op hun website voor meer informatie.

Bezoek de website