Een verrassend veelzijdige omgeving

Kampeerterrein De Zeven Linden ligt midden in de Boswachterij De Vuursche en is een uitvalbasis voor actieve rustzoekers. De omringende bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden nodigen uit tot een stevige wandeling of fietstocht. Historische steden als Amersfoort, Utrecht en Amsterdam vragen om een ontdekking. De pittoreske dorpjes Lage Vuursche en Baarn liggen op loopafstand. Romantische landhuizen aan de Vecht, het imposante kasteel de Haar, kasteel Groeneveld en Paleis Soestdijk zijn een bezoekje waard. In de directe omgeving vindt u voor vrijwel iedere sport voorzieningen. Of het nu gaat om fietsen, mountainbiken, hardlopen, golfen, zwemmen, kanoën, watersporten op de Loosdrechtse plassen of gewoon heerlijk relaxen aan de waterkant, op de Utrechtse Heuvelrug is heel veel mogelijk.

sfeer-park.jpg

Er op uit

Wilt u er even op uit dan kunt u vanaf de camping heerlijk wandelen en fietsen in Boswachterij De Vuursche, die ca. 1200 hectare groot is. Vanaf de camping kunt u bijvoorbeeld de 5 km lange Schapendriftwandeling volgen en ook de fietsknooppunten liggen in de omgeving van de camping.

Op loopafstand van de camping ligt "Bosbad de Vuursche", een ideaal uitstapje met de kinderen. Op de ligweiden kunt u lekker genieten van de zon. Er zijn een peuter- en een kleuterbad, een recreatie bad van 22 x 20 en 1,10 m diep en een wedstrijdbad van 25 m lang en 2,10 m diep met 2 duikplanken.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Zeven Linden.
www.bosbaddevuursche.nl

sfeer-park-2.jpg

Fietsen en wandelen

Talloze wandel- en fietspaden staan u vanuit De Zeven Linden ter beschikking, ze leiden u door het Gooi, Eemland, over de Utrechtse Heuvelrug en naar de Loosdrechtse plassen. Op het kampeerterrein is het mogelijk om fietsen te huren en kunt u fietsknooppunten- en wandelkaarten kopen. Vanaf de camping kunt u de 5 km lange Schapendriftwandeling (rode paaltjes) volgen en ook de fietsknooppunten liggen in de omgeving.

Tips

Wat te doen in de omgeving