Hoogseizoen

Gezonde ontspanning voor u en uw kinderen

Wie wil er nou niet met elkaar genieten in een kindvriendelijke omgeving, waar de dag rustig begint aan het gezinsontbijt met verse broodjes uit de mini- shop?

Op onze autoluwe camping kunnen de kinderen onbekommerd en veilig spelen. De kampeerplaatsen liggen in de zon of beschut onder de bomen en voor kinderen is er een sanitair gedeelte met eigen wastafel, douche en toilet. Natuurlijk ontbreken ook het babylavet, de gezinsdouches en de was- droogcombinatie niet. Op zes velden staan speeltoestellen voor kinderen, waar lekker geklauterd, geschept en gegleden kan worden. In het huttenbos valt altijd iets te bouwen en voor een sportieve uitdaging zijn er een sportveldje, een tafeltennistafel en niet te vergeten de jeu de boules baan. Geen kind zal zich vervelen op Allurecamping De Zeven Linden!

Lees meer over het kampeerterrein

Tijdens de Mei- en Zomervakantie wordt het een gezellig avontuur op Allurecamping De Zeven Linden! De recreatiemedewerkers verzorgen activiteiten voor de kinderen, waarbij het accent op natuurbeleving ligt. Op maandag start een nieuw programma waar de kinderen de hele week actief aan kunnen deelnemen en door de wisselende thema's is het altijd een feest! In en om de circustent wordt heerlijk geknutseld, gespeeld, gedanst en gesport en is er theater en toneel. Voor de kleintjes is er vlak voor het slapengaan een avondverhaal waar ze helemaal in op kunnen gaan en geregeld wordt er een gezellig kampvuur gehouden in de kampvuurkuil. Een mooie afsluiting van een geslaagde dag!

Is er nog energie over en wilt u er op uit? Dan kunt u vanaf de camping heerlijk wandelen en fietsen in het bos. Ook zijn er veel leuke attracties in de buurt, denk bijvoorbeeld eens aan het Museum voor Beeld en Geluid in Hilversum. Op loopafstand van de camping ligt het bosbad, een ideaal uitstapje vol waterpret met de kinderen. Strijk neer op de ligweiden bij het peuter-, kleuter-, recreatie- of wedstrijdbad en spetter en plons er maar op los!

Op ons terras kunt u na alle activiteit samen met het hele gezin genieten van een glaasje fris, een ijsje of een kopje verse koffie. Hier is ook een uitgifteluik voor snacks.