Recreatie

Recreatieteam

In de schoolvakanties verzorgen de recreatiemedewerkers activiteiten voor de kinderen, waarbij het accent op natuurbeleving ligt en door de wisselende thema's is het altijd een feest. In en om de circustent wordt heerlijk geknutseld en gespeeld, is er theater, sport, een leuk avondverhaal en geregeld wordt er een gezellig kampvuur gehouden in de kampvuurkuil.

Recreatieprogramma 2019

Bekijk hier de recreatieprogramma's voor het aankomende seizoen. 

Meivakantie 2019  Zomervakantie week 29  Zomervakantie week 30   Zomervakantie week 31   Zomervakantie week 32   Zomervakantie week 33

Er op uit

Wilt u er even op uit dan kunt u vanaf de camping heerlijk wandelen en fietsen in Boswachterij De Vuursche, die ca. 1200 hectare groot is. Vanaf de camping kunt u bijvoorbeeld de 5 km lange Schapendriftwandeling volgen en ook de fietsknooppunten liggen in de omgeving van de camping.

Op loopafstand van de camping ligt "Bosbad de Vuursche", een ideaal uitstapje met de kinderen. Op de ligweiden kunt u lekker genieten van de zon. Er zijn een peuter- en een kleuterbad, een recreatie bad van 22 x 20 en 1,10 m diep en een wedstrijdbad van 25 m lang en 2,10 m diep met 2 duikplanken.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Zeven Linden.
www.bosbaddevuursche.nl