Voor- en naseizoen

Uitvalbasis voor actieve rustzoekers

Op Allurecamping De Zeven Linden wordt u midden in de natuur wakker en kunt u in alle rust aan de dag beginnen met een ontbijtje met verse broodjes en een krant uit de mini- shop.

Op het kampeerterrein is het goed vertoeven door de vele voorzieningen. Wilt u er op uit, dan kunt u vanaf het kampeerterrein heerlijk wandelen en fietsen. In de directe omgeving vindt u voorzieningen voor vrijwel iedere sport. De vele musea, bezienswaardigheden, historische steden en pittoreske dorpjes zoals Lage Vuursche, zijn zeker een bezoekje waard.

lees meer over kampeerterrein

Voor de (klein-) kinderen is er genoeg te doen op de camping. Op zes velden staan speeltoestellen en in het huttenbos valt altijd iets te bouwen. Er is een sportveldje, een tafeltennistafel en niet te vergeten de jeu de boules baan. In de schoolvakanties is er een animatieteam met een gevarieerd programma. Als de kinderen zich vermaken heeft u vakantie.

Op ons terras kunt u na alle activiteit genieten van een glaasje fris, een ijsje of een kopje verse koffie. Hier is ook een uitgifteluik voor snacks.