Kampeerterrein

Er gezellig tussenuit voor een weekend, midweek of een verblijf op maat in het bloesemrijke voorjaar of kleurrijke najaar? Allurecamping De Zeven Linden biedt u veel aantrekkelijke mogelijkheden en er is altijd wel een plekje te vinden dat aansluit op uw wensen.

De kampeerplaatsen op Allurecamping De Zeven Linden zijn ruim en goed onderhouden, voorzien van elektra, draadloos internet en een aantal van eigen water- en rioolaansluiting. De plaatsen liggen in de zon of beschut onder de bomen, op velden met of zonder speeltoestellen.

Voor gasten die met hun hond willen kamperen zijn er speciale hondenvelden. Ook biedt het terrein verharde camperplaatsen aan en zijn er 4 Wooden Shelters en een trekkershut te huur, de keuze is aan u.

Bekijk de tarieven Reserveer een kampeerplaats

In het voor- en naseizoen kamperen op Allurecamping De Zeven Linden voornamelijk actieve rustzoekers en kunt u uitstekend bij ons kamperen dankzij twee verwarmde toiletgebouwen. Gedurende het hoogseizoen genieten veel gezinnen van de schoolvakanties en zorgt het recreatieteam voor een veelzijdig programma voor de kinderen. Voor de kinderen is er eigen sanitair en natuurlijk ontbreken ook het babylavet, de gezinsdouches, het mindervalidentoilet, de was- droogcombinatie en strijkbout niet.

Op ons terras kunt u genieten van verse koffie, een krant en een ijsje. Er is een mini- shop en een uitgifteluik voor snacks. Door alle comfortabele voorzieningen is het voor iedereen ontspannen op Allurecamping De Zeven Linden!

De disclaimer zorgt in de meeste gevallen voor voldoende bescherming tegen aansprakelijkheden die uit uw webpagina op internet kunnen voortvloeien.

Deze kunt u via uw beheeromgeving op deze pagina plaatsen.