Voor- en naseizoen
Hoogseizoen

Genieten van rust, ruimte en natuur

Allurecamping De Zeven Linden ligt op een prachtige, unieke locatie midden in Boswachterij De Vuursche. Hier ontdekt u hoe onweerstaanbaar mooi, rustig en ruimtelijk kamperen midden in de natuur kan zijn. Kamperen zoals u dat vroeger deed, met de gemakken en het comfort van vandaag.

voor-na-seizoen Voor- en naseizoen hoogseizoen Hoogseizoen

De Zeven Linden is een prima uitvalbasis voor actieve rustzoekers. De omringende bossen heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden nodigen uit tot een stevige wandeling of fietstocht. Op ontdekkingstocht door pittoreske dorpjes, historische steden, kastelen en musea. Met het hele gezin afkoelen in Bosbad De Vuursche of aan de Loosdrechtse Plassen, het is allemaal mogelijk!


U bent van harte welkom om vorstelijk te komen genieten van een gezond en ontspannen verblijf op de Utrechtse Heuvelrug!

Pim van Gestel & medewerkers

Allureparken is een samenwerkingsverband van acht gastvrije campings en bungalowparken op de Utrechtse Heuvelrug. Ze liggen op prachtige locaties waar ruimte, rust en genieten van het goede des levens nog vanzelfsprekend zijn.

Spelen
Alle nieuwsberichten

Nieuwsfacebook icon

Like ons!